Slender blognieuws uit Putten

Achtergrond

Wellicht heeft u het via Facebook of van uw buurvrouw vernomen:
Slenderen blijft mogelijk in Putten!

Nadat Thona Bakker van Slender You Salon Slim Fit eind 2018 aangaf om samen met haar familie een Pension in Oostenrijk te gaan runnen, is zij op zoek geweest naar iemand die haar salon wilde overnemen.

Een trouwe schare van wel 150 klanten gaf aan het wel heel jammer te vinden om uit te moeten wijken naar naburige gemeenten.
Ik las dit en werd gelijk enthousiast!

Planning

Slender Salon Putten zal  in april/mei, in hartje Putten, op de van Damhof 5, van start gaan  met de bekende slenderactiviteiten.

Op dit moment  wordt er volop gewerkt op en aan deze nieuwe locatie.

Maar u hoeft niet zolang te wachten met Slenderen: in goed overleg met Thona Bakker ben ik al sinds 4 maart jl. van start gegaan op de oude vertrouwde locatie op de Schremmersteeg 3.

Onbelast bewegen

Slenderen is onbelast bewegen. Het is te vergelijken met onderwater oefeningen doordat ook op de tafels de zwaartekracht opgeheven wordt. Na een behandeling voelt u zich heerlijk ontspannen en fit. Per bank (er zijn er 6) beweegt u zich 10 minuten, een sessie duurt dus een uur en wordt altijd afgesloten met 10 minuten op de relaxbank (cooling down). Je valt door Slenderen niet veel af, maar je komt er wel strakker door in je vel te zitten.

Door middel van de zes bewegingsbanken wordt steeds een ander gedeelte van het lichaam geactiveerd. Elke bank traint weer een andere spiergroep. De beweging stimuleert de bloedsomloop, darm-, en nierfunctie. Na elke sessie voelt men zich fitter, meer relaxed en energieker zonder dat je hiervoor  een inspanning hebt hoeven te leveren. Kortom, een prettige en gezonde manier van bewegen, vooral als je een actieve sport niet mag, wilt of kunt beoefenen.

Open

Tijdens de opstartfase zijn wij nog beperkt open:

  • 18.00 – 22.00 uur (maandagavond)
  • 18.00 – 22.00 uur (dinsdagavond)
  • 08.30 – 17.30 uur (woensdag)
  • 08.30 – 17.30 uur (donderdag)
  • 08.30 – 12.00 uur (vrijdag)

Tijdelijk adres:
Slender Salon Putten
Schremmersteeg 3
3882 SE Putten

Tel. 0341-230399