Slenderen doe je zo!

1. Zandzak tafel

Deze tafel is op 3 manieren te gebruiken:

Ga op uw rug liggen met de billen op de kussentjes. Dit maakt de onderrug los en  verstevigd de buik heupen en taille. Het maakt ook de bilpartij steviger en zorgt dat cellulitis vermindert.

Ga op uw buik liggen met de bovenbenen op de kussentjes. Dit maakt ook de onderrug los maar dan gaat dit iets voorzichtiger. Het verstevigt de bovenbenen en vermindert ook de cellulitis. En het zorgt ook voor een betere bloedsomloop en werkt vocht afdrijvend.

Voor de schouders. Ga  met het hoofd naar het raam liggen op de rug en de schouders op de kussentjes. Dit maakt de nek, de bovenrug en schouders los.

1-Zandzak-tafel-slenderen-slendersalon-putten

2. Sit-up tafel

Deze tafel is op 2 manieren te gebruiken:

Ga op uw rug liggen met de benen op het beweegbare gedeelte. De benen gaan de lucht in zodat je benen gaat heffen. Dit verstevigd de onderrug, onderbuik spieren en de hamstring dit is de spier die over de billen loopt en naar de achterkant van de bovenbenen.

Ga met uw bovenlichaam op het beweegbare gedeelte, zodat je sit-ups gaat maken. Dit is voor de bovenste buikspieren.

2-Sit-up-tafel--slenderen-slendersalon-putten

3. Benen tafel

Ga op uw rug met de billen tegen het kussentje liggen en doe de voeten in de leggers.

Dit verstevigt de bovenbeen spieren en zorgt voor een betere doorbloeding in de benen en dat de organen in de onderbuik meer bloed toegevoerd krijgen. Dit is o.a. goed voor mensen met een slechte doorbloeding en voor vrouwen met menstruatieklachten.

Als je dit 10 minuten doet staat het gelijk aan 3 km wandelen en het maakt de heupen soepeler.

3-Benen-tafel-slenderen-slendersalon-putten

4. Buik, taille en heup tafel

Dit kan op 2 manieren:

Ga op uw rug liggen met de benen op de beweegbare gedeelte. Met gestrekte benen bent u aan het wandelen en met gebogen aan het fietsen. Dit is voor de been spieren. 

Ga op uw buik liggen met de benen op het beweegbare gedeelte. Dit is het meest afslankend voor de buik, taille en heupen.  Het maakt de heupen soepeler en vermindert cellulitis.

4-Buik-taille-heup-tafel-slenderen-slendersalon-putten

5. Stretch tafel

Deze tafel is op 3 manieren te gebruiken:

Ga op uw rug liggen met schouders op de beweegbare kussentjes. Dit maakt de schouders los en bovenrug. Door u uit te strekken (uw armen langs uw oren uitstrekken onder de stang door achter het hoofd en tegelijkertijd de benen te strekken, buikspieren aanspannen en tenen naar u toe trekken). Dit verstevigt uw bovenarmen, borst, taille, buik en rug (op hoogte van bh bandje). Deze oefening is goed doordat het je ruggenwervel uitrekt waardoor de houding van je lichaam beter wordt. De ribbenkast wordt gerecht zodat de zuurstof toevoer beter wordt en hierdoor krijgt u meer energie.

Met de onderrug op de kussentjes en de voeten op de stang zetten. Dit werkt ontspannend voor de rug.

U gaat op uw zij liggen. U legt de heupen afwisselend links en rechts op het kussentje, wat afslankend werkt voor de heupen.
5-Stretch-tafel-slenderen-slendersalon-putten

6. Relax tafel

U mag zelf weten hoe u gaat liggen: op rug, zij of buik, of hoeft ook niets te doen.

Dit zorgt ervoor dat de spieren weer ontspannen, net als een cooling down na het sporten. Het stimuleert de darmen, hormonen en de nieren. Hierdoor worden overtollig vocht en afvalstoffen afgevoerd waardoor er geen spierpijn ontstaat. Spierpijn ontstaat doordat er afvalstoffen rond de spieren gaan hechten. Dus goed water drinken voordat u gaat slenderen dat stimuleert de nieren nog beter. Het zorgt ook dat de doorbloeding beter wordt; het bloed gaat sneller stromen en je krijgt een tintelend warm, kriebelend gevoel. Als de bank stopt moet u even blijven liggen, anders kunt u mogelijk duizelig en misselijk worden door het bloed dat naar het hoofd stijgt.

6-Relax-tafel--slenderen-slendersalon-putten

Openingstijden Slender Salon Putten

Ma 08.30 – 16:00 uur
Di 08.30 – 16:00 uur
Wo 08.30 – 17.30 uur
Do 08.30 – 17.30 uur
Vr 08.30 – 12.00 uur

18.00 – 22.00 uur
18.00 – 22.00 uur
18.00 – 22.00 uur